contact old

Ontspannende totaalbehandeling van uw haar!

Met uw kapper in een relaxte omgeving naar een metamorphose!

De witte of grijze haartjes in uw kapsel zijn een doorn in uw oog. Na zoveel jaren bent u uitgekeken op uw natuurlijke haarkleur. Blijf niet twijfelen en maak er korte metten mee. Bij Suo in Balen kan u terecht voor kleuringen, extensions en de meest moderne haarsnits.

Bij de kapper in Balen wordt u ontvangen in een relaxte omgeving met lounge-zeteltjes, trendy barkrukjes en een balie met ledverlichting. Moest er nog enige schrik aanwezig zijn voor uw mogelijke metamorphose, dan wordt die helemaal weggedrukt in het slim ingedeelde en rustige interieur.

Eigenaar en kapper Mark Hendrix opende in januari 2016 Suo. Na meer dan twintig jaar met een eigen zaak in Steenokkerzeel, was het tijd voor vernieuwing. U begrijpt dat Mark een hoop ervaring met zich meedraagt en alle knip- en andere technieken feilloos beheerst.

Bij Kapsalon Suo kan u terecht voor

De individuele aanpak zorgt ervoor dat er met uw wensen en behoeftes rekening gehouden wordt, want zaakvoerder Mark staat u graag bij met gepast advies. Op maandag is onze zaak gesloten, andere dagen zijn op afspraak, waar uitvoerig geluisterd wordt naar uw wensen en u professionele feedback krijgt.

Enkel op afspraak:

Dinsdag t.e.m. Zondag.
Op maandag gesloten.

Kortom, dankzij kapsalon Suo in Balen krijgt u een ontspannende totaalbehandeling. Kapper Mark Hendrix doet u als een nieuw persoon weer naar buiten gaan. Maak snel een afspraak.

Onze kapsels

Ons kapsalon

Onze producten

Contacteer ons!
014 96 04 00